Uklanjanje podočnjaka - podocnjaci.com


Uklanjanje podočnjaka

Imate li problem s uklanjanjem podočnjaka? Znate li da postoje mnogi učinkoviti načini i djelotvorni tretmani s kojima se može riješiti ovaj problem? Uklanjanje podočnjaka uz prirodne tretmane spada u jeftiniju varijantu, ali dovoljno učinkovitu da se ublaži “umoran” izgled lica. Kako je za uklanjanje i korekciju podočnjaka s prirodnim tretmanima potrebno samo malo truda, u nastavku su prikazane neke od najdjelotvornijih metoda.

Uklanjanje podočnjaka sa kolutovima krompira

Ovo je stari i dobro poznati recept, kada je u pitanju uklanjanje podočnjaka. Stavite krumpir izrezan na kolutove u led. Nakon nekoliko minuta, izvadite iz leda i stavite na sklopljene kapke.

Uklanjanje podočnjaka s mlijekom

Mlijeko je od davnina poznato kao moćno sredstvo za uklanjanje podočnjaka. Uzmite pufer ili vatu i nanesite na kapke, opustite se i ostavite da djeluje.

Uklanjanje podočnjaka uz pomoć čaja

Čaj je vrlo učinkovit i provjeren recept za uklanjanje podočnjaka. Kesice čaja ohladite i stavite da stoji na očne kapke, poslije par minuta se umijte.

Uklanjanje podočnjaka s kolutovima krastavca

Krastavci spadaju u vrlo ljekovito povrće iz mnogo razloga. Za uklanjanje podočnjaka pokazali su vrlo djelotvornim. Izrežite krastavac na kolutove, ohladite ih, a zatim stavite da stoje oko 15 minuta u području oko očiju.

Uklanjanje podočnjaka s bjelanjkom

Potrebno je razmutiti bjelanjak i četkicom nanijeti na predio oko očiju, doći će do zatezanja, ali ujedno će se umanjiti podočnjaci. Potrebno je isprati bjelanjak poslije desetak minuta.

Uklanjanje podočnjaka korištenjem vitamina C

Vitamin c ima jako važnu ulogu u zdravlju čovjeka. Također, ovaj vitamin vrlo učinkovito djeluje za uklanjanje podočnjaka, posebno ukoliko se koristi krema sa ovim vitaminom.

Uklanjanje podočnjaka s prahom kurkume

Kurkuma je poznata po svojoj ljekovitosti, to se svakako može reći i kada je u pitanju uklanjanje podočnjaka. Potrebno je uzeti kurkumu i pomiješati s voćnim sokom (organskog porijekla) i nanijeti u području oko očiju. Nakon nekoliko minuta isprati smjesu i podočnjaci će se povući.

Uklanjanje podočnjaka uporabom hladne vode

Hladna voda je vrlo učinkovita za uklanjanje podočnjaka i kao takvu treba je koristiti ukoliko postoji ovaj problem.

Uklanjanje podočnjaka osmosatni i redovitim snom

Dobar i redovan san definitivno su od ključnog značaja za čovjeka i stanje njegovog organizma. Za pojavu podočnjaka se odavno zna da jedan od razloga neispavanost i neredovan san.

Uklanjanje podočnjaka smanjenjem unosa soli u prehrani

Sol u prehrani može uzrokovati dosta zdravstvenih problema, ukoliko se koristi u većoj mjeri. Potrebno je smanjiti unos soli i koristiti zdravu himalajsku sol u prehrani, kako se podočnjaci ne bi pojavljivali.

Uklanjanje podočnjaka uz pomoć žlice

Hladna žlica je u narodu poznata kao najviše korištena metoda za uklanjanje podočnjaka. Potrebno je uzeti metalnu žlicu i ohladiti je u ledu, a zatim prisloniti na kapke, držati na kapcima dok se ne ugrije.

Uklanjanje podočnjaka i higijena kože kao osnovno pravilo za zdravlje očiju i lijepu kožu

Oči, očni kapci i predio oko očiju su vrlo osjetljivi. Podočnjaci se nekada pojavljuju i zbog loše higijene, trljanja kože oko očiju, pa na ovo posebno treba obratiti pozornost.

Rezultati korisnika

Rezultati

nakon 45 dana

Zdenka

"Podočnjaci su me postarili barem 10 godina. Kada sam ih se rješila ovim tretmanom, imam puno više samopouzdanja, a i svi primjete i pitaju me kako sam se pomladila."
Zdenka R. (Rijeka)

Rezultati

nakon 30 dana

Kristina

"Imala sam jako natečene podočnjake i moje umorne oči dolazile su previše do izražaja. Kolagen mi je doslovno istopio vrečice ispod očiju i sada sam potpuno zadovoljna."
Kristina M. (Varaždin)

Rezultati

nakon 15 dana

Mario

"Pokušao sam sa krastavcima, hladnim oblozima i sl. no nije pomoglo. Kolega s posla dao mi je da isprobam manji tretman koji je i njemu pomogao. Sada izgledam svježe i odmorno. Topla preporuka."
Mario B. (Bjelovar)

Jednostavna i sigurna narudžba

Sigurna kupovina

100% sigurna kupovina

Naručeni proizvod plaćate gotovinom dostavljaču tek kada ga preuzmete.

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Vaš tretman dostavljamo na kućnu adresu u roku od 3 radna dana od trenutka narudžbe.

50% popusta

50% popusta

Tretman kupite za vrijeme trajanja akcije te ostvarite 50% popusta.

Naručite vaš tretman u roku od 30 minuta i iskoristite pogodnost akcijske cijene

Akcijska cijena vrijedi još 30:00
1. Podaci za dostavu
2. Označite željeni tretman