Podočnjaci, problem s podočnjacima - podocnjaci.com


Podočnjaci

Jedan od vrlo neugodnih estetskih problema koji se javlja i kod muškaraca i kod žena su podočnjaci. Podočnjaci su jedan od glavnih krivaca za stariji i umoran izgled. Tijekom godina koža gubi svoju elastičnost i čvrstoću, a u regiji ispod oka se mogu formirati podočnjaci kao posljedica gubitka tonusa kože. Kada se pojave podočnjaci umor se najčešće uzima kao jedan od glavnih razloga. Ali podočnjaci nisu uzrokovani samo lošim snom, naime, oni se mogu pojaviti i zbog mnogih drugih razloga. Milijuni ljudi diljem svijeta pristupaju različitim tretmanima za ljepotu i njegu lica, odnosno korekcijom podočnjaka.

Podočnjaci koji stvaraju umoran izgled lica jedan su od najvećih razloga zašto su tretmani za ovaj dio kože lica ujedno najtraženiji. Kako je ljepota u oku promatrača, htjeli to priznati ili ne, podočnjaci koji se nazivaju i prtljagom mogu u znatnoj mjeri narušiti naše samopouzdanje. Kako je područje oko očiju veoma osjetljivo, pojava podočnjaka uzrokovana je različitim faktorima.

Mnogi faktori mogu utjecati na nastanak podočnjaka. Neki od glavnih su:

-Loše životne navike: prekomjeran unos alkohola, pušenje, loše prehrambene navike, umor.

-Podočnjaci u nekim slučajevima mogu biti naznaka bolesti bubrega, problema s jetrom i štitnjačom.

-Zadržavanje vode u organizmu može pogodovati stvaranju podočnjaka

-Godine života, genetika

Podočnjaci su znak narušene ravnoteže u organizmu

Prema mišljenju mnogih stručnjaka, podočnjaci su znak narušene ravnoteže u organizmu. Kao što je navedeno, među najčešćim razlozima to su umor, neispavanost, loše životne navike. Kako su podočnjaci povezani s oticanjem, ne treba zapostaviti činjenicu promjena u metabolizmu i zadržavanju viška vode. Da bi se izbjegla pojava ovog problema, prvi korak je smanjena unosa soli koji je jedan od najčešćih uzroka zbog kojih se stvaraju podočnjaci. Još jedan od razloga zašto se pojavljuju podočnjaci je nedostatak sna. Naime, nedostatak odmora i sna, mogu doprinijeti nastanku ovog neugodnog problema.

Zbog toga je vrlo važno spavati osam sati neprekidno. Iako su genetika, godine starosti i način života neki od glavnih uzroka zbog čega se pojavljuju podočnjaci, također oni nekada mogu biti znak određenih zdravstvenih problema. Zdrava i uravnotežena prehrana također može dosta pomoći u rješavanju ovog problema. Konzumiranje jabuka i naranči može biti vrlo učinkovito u borbi protiv podočnjaka. Stručnjaci smatraju da se uz izbjegavanje hrane bogate natrijem i drugim kemikalijama mnogo lakše može vratiti ravnoteža u organizmu, a samim tim otkloniti podočnjaci.

Danas se mogu pronaći mnogi savjeti kako ublažiti pojavu podočnjaka što podrazumijeva korištenje kamilice, aloe vere, kao i drugih ljekovitih biljaka koje u sebi imaju protiv upalna svojstva. No, pored njih, na tržištu postoje proizvodi koji s velikom učinkovitošću umanjuju podočnjake.

Rezultati korisnika

Rezultati

nakon 45 dana

Zdenka

"Podočnjaci su me postarili barem 10 godina. Kada sam ih se rješila ovim tretmanom, imam puno više samopouzdanja, a i svi primjete i pitaju me kako sam se pomladila."
Zdenka R. (Rijeka)

Rezultati

nakon 30 dana

Kristina

"Imala sam jako natečene podočnjake i moje umorne oči dolazile su previše do izražaja. Kolagen mi je doslovno istopio vrečice ispod očiju i sada sam potpuno zadovoljna."
Kristina M. (Varaždin)

Rezultati

nakon 15 dana

Mario

"Pokušao sam sa krastavcima, hladnim oblozima i sl. no nije pomoglo. Kolega s posla dao mi je da isprobam manji tretman koji je i njemu pomogao. Sada izgledam svježe i odmorno. Topla preporuka."
Mario B. (Bjelovar)

Jednostavna i sigurna narudžba

Sigurna kupovina

100% sigurna kupovina

Naručeni proizvod plaćate gotovinom dostavljaču tek kada ga preuzmete.

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Vaš tretman dostavljamo na kućnu adresu u roku od 3 radna dana od trenutka narudžbe.

50% popusta

50% popusta

Tretman kupite za vrijeme trajanja akcije te ostvarite 50% popusta.

Naručite vaš tretman u roku od 30 minuta i iskoristite pogodnost akcijske cijene

Akcijska cijena vrijedi još 30:00
1. Podaci za dostavu
2. Označite željeni tretman