Natečeni podočnjaci - podocnjaci.com


Natečeni podočnjaci

Da li vas muče natečeni podočnjaci? Osim što donose nelagodu, ujedno se svrstavaju i estetski problem koji je prisutan kod ljudi različitih godina. Natečeni podočnjaci se vežu za promjene u organizmu, starenje ili ozbiljnije zdravstveno stanje. Poznati kao džepovi ispod očiju, natečeni podočnjaci mogu uzrokovati i umoran izgled lica. Nesumnjivo je da su natečeni podočnjaci u sprezi s genetskim faktorima, ali osim toga također tu je prekomjeran unos soli, loša prehrana, promjena koja se odnosi na hormone i poremećaj u spavanju.

Za otklanjanje natečenih podočnjaka preporučuje promjena svakodnevnog životnog stila i savjetuje:

-povećanje povrća u prehrani

-smanjenje mesa i tjestenina, začinjene, slane hrane

-povećanje fizičke aktivnosti

-redovan san 8 sati

U praksi se pokazalo da je održavanje zdrave prehrane, kvalitetan san i izbjegavanje stresnih situacije preliminarno za poboljšanje i eliminiranje problema natečenih podočnjaka.

Ukoliko ste se često puta zapitali zašto se to događa, odgovor svakako možete pronaći u sagledavanju svojih zdravih dnevnih navika ili nepridržavanju istih. Natečeni podočnjaci se mogu riješiti na više načina, ali koji god način izabrati, trebalo bi da se držite zdravih životnih navika, kako se problem s natečenim podočnjacima ne bi iznova vraćao. U cilju poboljšanja postoje i mnogi tradicionalni tretmani koji sa dosta uspjeha rješavaju ovaj neugodan problem.

Natečeni podočnjaci se mogu riješiti sljedećim metodama:

Sok od organske mrkve – Sok od mrkve, posebno one iz organskog uzgoja obiluje vitaminima, što pomaže kod brojnih problema s očima. Ali također ovaj sok se pokazao kao vrlo učinkovit kad su u pitanju natečeni podočnjaci.

Unos veće količine vode u organizam – Voda samo po sebi je vrlo zdrava za cijeli organizam.

Pravilna i zdrava prehrana – u mnogome utječe na kvalitetu, ali i cjelokupno zdravlje čovjeka. Vitamini i minerali daju određenu vlažnost očima, i utječu na određene procese u organizmu. Prehrana koja se temelji na nekvalitetnoj, brzoj, masnoj i slanoj prehrani u mnogome utječe na natečene podočnjake.

Korištenjem određene kozmetike, ali i njegom očiju i lica – Ako koristite “tešku” šminku, potrudite se da je navečer detaljno skinete jer ostaci šminke mogu doprinijeti da se pojave natečeni podočnjaci.

Korištenjem određenih namirnica poput krastavaca, krumpira, vrećica čaja i slično – Liječenje natečenih podočnjaka prirodnim putem dosta je učinkovito

Zdravim načinom života – brigom za organizam, ali i zdravim navikama koje će se usvojiti u svrhu balansa, jer su natečeni podočnjaci većinom produkt loših životnih navika i nepravilne prehrane.

Unos avokada i zelenih namirnica (posebno lisnatih salata) u prehranu – Natečeni podočnjaci su također popraćeni manjkom unosa povrća i voća.

Upotrebom sode bikarbone, od koje treba s malo vode napraviti smjesu koju treba nanijeti oko očiju, malo sačekati i skinuti, efekti su uglavnom dobri.

Odmor i zdravi san – Odmor je svakom neophodan, a ukoliko izostaje zdrav san i odmor, mogu se javiti natečeni podočnjaci. Kako će se riješiti natečeni podočnjaci zavisi od samog pojedinca – primjenom određene alternativne ili nove metode, ali je suština da bude uspješno.

Rezultati korisnika

Rezultati

nakon 45 dana

Zdenka

"Podočnjaci su me postarili barem 10 godina. Kada sam ih se rješila ovim tretmanom, imam puno više samopouzdanja, a i svi primjete i pitaju me kako sam se pomladila."
Zdenka R. (Rijeka)

Rezultati

nakon 30 dana

Kristina

"Imala sam jako natečene podočnjake i moje umorne oči dolazile su previše do izražaja. Kolagen mi je doslovno istopio vrečice ispod očiju i sada sam potpuno zadovoljna."
Kristina M. (Varaždin)

Rezultati

nakon 15 dana

Mario

"Pokušao sam sa krastavcima, hladnim oblozima i sl. no nije pomoglo. Kolega s posla dao mi je da isprobam manji tretman koji je i njemu pomogao. Sada izgledam svježe i odmorno. Topla preporuka."
Mario B. (Bjelovar)

Jednostavna i sigurna narudžba

Sigurna kupovina

100% sigurna kupovina

Naručeni proizvod plaćate gotovinom dostavljaču tek kada ga preuzmete.

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Vaš tretman dostavljamo na kućnu adresu u roku od 3 radna dana od trenutka narudžbe.

50% popusta

50% popusta

Tretman kupite za vrijeme trajanja akcije te ostvarite 50% popusta.

Naručite vaš tretman u roku od 30 minuta i iskoristite pogodnost akcijske cijene

Akcijska cijena vrijedi još 30:00
1. Podaci za dostavu
2. Označite željeni tretman